13 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
13-7-2019 15:14:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen maand een Citroen C2 bij Sikko gekocht! Het zoeken naar, voor mij, de juiste auto viel zeker niet mee. Maar is hem zeker goed gelukt! De auto moest weinig verbruiken, goedkoop in de wegenbelasting zijn en zeker niet onbelangrijk goede stoelen hebben. En dit alles voor een kleine beurs. Sikko een man met een hart op de juiste plaats, - Denkt mee met de klant. - Altijd vriendelijk en behulpzaam. - Eerlijk en betrouwbaar. Met tevens een goed team wat net als Sikko kennis van zaken heeft. Sikko: een echt mensen mens! Heel erg bedankt voor alles! De TROTSE eigenaar van een auto die aan alle wensen voldoet, Trudy
23-4-2019 12:46:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Fijne omgang met klanten
13-2-2019 12:41:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik zag op de site een leuke RAV4 staan. Aangezien ik 100km uit de buurt zit eerst maar even gebeld met Sikko. Dat eerste gesprek gaf mij een goed gevoel. Geen praatjes, maar gewoon eerlijk een beschrijving van de auto geven die naderhand ook werkelijk klopt. Dus niet voor niets gereden. Overschrijven en klaar. Weer een gelukkige klant er bij.
18-1-2019 09:47:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Door een steeds terugkerende storing bij Sikko terecht gekomen. Door zijn zeer vriendelijke, enthousiaste uitstraling en kennis is onze auto weer top! De service is hier ook top en er wordt ook financieel gebied meegedacht. We wensen jullie nog veel werkplezier en blijf vooral mensen blij maken zoals dat ook bij ons gebeurde!
13-12-2018 16:53:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goede service fijne afwikkeling
17-3-2018 19:09:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag een prachtige Audi A3 gekocht bij VDV Automotive, Sikko de verkoper heeft werkelijk hart voor de zaak, ikzelf heb nog nooit zo’n vriendelijke en oprechte verkoper meegemaakt, er waren wat kleine puntjes aan de auto die we na een proefrit verbeterd wilden zien, uitgelegd aan Sikko, “geen probleem!” was zijn antwoord, zonder extra kosten gaan ze ermee aan de slag, en ook nog eens GRATIS z.g.a.n. leenauto meegekregen, wat een service! Ik kan dit bedrijf nu al iedereen aanraden, en dan hebben we nog niet eens onze nieuwe Audi, De eigenaar kan trots zijn op Sikko en de rest van het team! Hier komen we zeker vaker terug! :-) m.v.g. Matthias en Cristina
23-10-2017 13:23:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Voor de tweede keer een auto gekocht bij Sikko en weer voelde het goed. Keurig advies, alle tijd en een nette inruilprijs. Ik zou willen dat elk autobedrijf zo te werk ging.
6-6-2017 20:47:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Heel goede ervaring en service. Doet wat hij beloofd en denkt mee.
12-5-2017 19:02:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een tijdje geleden een auto gekocht bij VDV Automotive. Zeer prettige zaak en klantvriendelijk. Ook na de verkoop ben ik goed geholpen toen er wat met de auto was.
1-5-2017 20:45:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op advies van mijn dochters die klant zijn bij VDV Automotive ben ik met mijn Seat Altea, met opgerekte distributieketting, naar deze garage gegaan. De auto daar achter gelaten voor reparatie. Ik kreeg gelijk een leenauto mee. Een paar dagen gebruik van gemaakt. Ze rekenden daar geen kosten voor, alleen even aftanken. De Seat is gerepareerd. Loopt weer als nieuw. En de kosten van de reparatie? Erg blij mee! Ik kom hier zeker terug, ook voor onderhoud. Een goed bedrijf met prima service. Vandaar mijn beoordeling "uitstekend".
21-3-2017 21:49:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Heb hier een erg mooie golf 4 gekocht . Rijd hier nu met veel plezier in. Fijne aan deze garage is dat ze de auto's leveren met garantie. Daarnaast hebben ze ook een garage wat ook er netjes uit ziet. Al met al fijne auto en goede garage !
14-3-2017 17:06:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Keurige, snelle en correcte service!
9-2-2017 10:53:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Heb hier pas een polo gekocht voor mijn vrouw. Werd zeer netjes ontvangen en correct te woord gestaan, niet zo pusherig zoals je weleens hebt bij autobedrijven. Wat voor mij de doorslag gaf was dat er een garage aan dit bedrijf gekoppeld is, dat er met de eigen naam geadverteerd wordt en dat het bedrijf al lang bestaat. De auto was helemaal in orde op een klein plekje na wat ik bij de verkoop al wist en wat bij de deal inbegrepen was. Kortom voor mij was het een goede ervaring en zou ik zoals het er nu naar uitziet nogmaals een auto kopen bij VDV. Paul Kremers

Onze reactie:
Beste Paul Kremers hartelijk dank voor je positieve beoordeling daar ben ik erg blij mee. Hoop dat je nog jarenlang plezier hebt van de Volkswagen Polo. Mocht er wat mee zijn dan trek je maar aan de bel. Sikko Oosterhoff