Werkplaats

Ook voor het onderhoud van uw auto bent u bij VDV Automotive aan het goede adres in onze vernieuwde en zeer schone werkplaats nemen wij uw auto vakkundig onder handen. Wij beschikken over 3 bruggen in onze twee ruime werkplaatsen. Netjes en schoon werken staan bij ons hoog in het vaandel. Ook hoeft u bij ons niet bang te zijn voor smeervlekken op de bekleding, wij plaatsen altijd eerst een plastic hoes over de stoel alvorens erop plaats te nemen.

Hoe gaat het in zijn werk?

U komt bij ons langs en wij doen altijd eerst een diagnose van het probleem, daarna maken we een offerte die helemaal helder is, dit uiteraard allemaal kosteloos. Vervolgens kunt u beslissen om de auto wel of niet door ons te laten repareren, uiteraard willen wij de reparatie graag voor u uitvoeren en u zult ook nooit achteraf voor vervelende verassingen komen te staan, zoals onvoorzien kosten of wat dan ook. Mocht het in een zeer uitzonderlijk geval gebeuren dat we wat tegenkomen wat niet in de offerte begroot was, dan nemen wij altijd eerst contact met u op alvorens wat uit te voeren.

In onze werkplaats treft u de nieuwste gereedschappen en machines aan, bijvoorbeeld de Bosch testkast voorzien van de laatste updates en een specialistisch airco apparaat ook van Bosch voor de airco gassen waar wij ons ook in gespecialiseerd hebben o.a. door meerdere cursussen van Bosch te doorlopen. Kortom wij lopen voorop indien het gaat om innovatie en kennis.

In onze vernieuwde wachtkamer kunt u verblijven terwijl wij uw auto repareren, uiteraard hebben wij diverse versnaperingen zoals koffie en thee en kunt van onze gratis Wifi gebruik maken. Wilt u niet op de reparatie wachten dan hebben wij meerdere leenauto’s. Dat zijn leuke Toyota Aygo’s die u kunt gebruiken maar graag wel weer inleveren met volle tank.

Het is zeer belangrijk en aan te raden om uw auto van goed onderhoud te voorzien, zodat de waarde behouden blijft en uiteraard ook voor uw veiligheid.

Kom gerust langs of bel ons voor al uw vragen.